Toon incl. btwToon excl. btw

Workshop meubelmaken gevorderden

De workshop meubelsmaken voor gevorderden gaat verder waar die van de beginners stopt. We gaan complexere verbindingen maken met en meer gebruikmaken van de machines die in de werkplaats aanwezig zijn. Door het maken van een kastje, tafeltje of bijvoorbeeld een lade kunnen we meerdere technieken, apparaten en materialen in een project gebruiken. Deze workshop wordt gegeven op de donderdagavond.

workshop algemeen

Tijdens alle workshops geldt dat er door cursisten daadwerkelijk gewerkt wordt met gereedschappen en materialen. Daarbij staat veiligheid van werken voorop. Veilig werken is dan ook een onderdeel van de lesstof. Vanwege deze veiligheid is de minimum leeftijd voor deelname 18 jaar. Een maximum leeftijd is er niet.

 

Let op: Waneer u zich aanmeld voor de workshop kan tot één week voor de start van de workshop nog worden afgemeld. Hierna kunnen wij geen geld terug geven ivm gemaakte kosten. Als er workshop avonden of dagdelen komen te vervallen in verband met Corona en de maatregelen die hiervoor gelden kunnen wij het les geld niet terug geven. Hout u zich bij het deelnemen aan de workshop ook aan de rivm richtlijnen die op dat moment gelden. De workshop zal aleen vanstart gaan als ook alle pleken gevult zijn (6 personen per avond/dagdeel)