Toon incl. btwToon excl. btw

Onze houten meubels en interieurs zijn op maat gemaakt vanuit dezelfde basisprincipes waarmee we onze keukens bouwen. Eerlijke materialen met een duidelijke herkomst, beproefde constructies en een lang, duurzaam leven.

Bij onze op maat gemaakte tafels, kasten en interieurs werken wij in samenwerking met de klant tot een uniek en passend design. Deze combinatie van eerlijke materialen geeft ons uitgebreide mogelijkheden om naar uw wens een meubel of interieur op maat te ontwerpen en realiseren.

 

Ecologische/ duurzame materialen

Alle materialen die in onze meubels en interieurs worden toegepast zijn over het algemeen natuur- en milieuvriendelijk. Alle onderdelen ervan zijn, na een lang leven, eenvoudig en volledig te recyclen. Wij bouwen uw meubels en interieurs van en met ecologische materialen, zoals hout, natuursteen, glas en RVS, afgewerkt met ecologische oliën en lakken die gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden zijn.Uw product van kernhout laten plaatsen

Onze producten worden niet alleen door ons gemaakt, maar ook volledig door de meubelmakers gebruiksklaar op locatie geplaatst en aangesloten.


 

Tijdens onze jarenlange ervaring als meubelmakers is Kernhout bekend geraakt met vele stijlen zoals: organische vormgeving, strak, modern, Shaker, Jugendstil / Art Deco en meer. Vanwege deze ervaring zijn wij zeer bekwaam en is het ontwerpen en realiseren van een uniek product passend in de stijl en de omgeving van uw woning.

 

 

Gesprek aanvragen

Vraag hier vrijblijvend een gesprek aan
Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
De gegevens verstuurd via dit formulier worden via gestuurd naar een van onze medewerkers.
De mail wordt verwijderd zodra de correspondentie eindigt. Er worden geen gegevens gedeeld met derden.