Toon incl. btwToon excl. btw

Ambachtelijk handwerk voor een uniek resultaat

In onze werkplaats bouwen onze meubelmakers duurzame houten keukens en design meubels op basis van ecologische materialen. Vanaf het ruwe hout tot en met het hoogwaardige eindproduct, alles wordt op onze locatie geproduceerd, waardoor standaard bij ons geen maat is. Van lade tot kast; de gehele vormgeving wordt ambachtelijk op maat gemaakt, met aandacht en flexibiliteit in uitvoering en realisatie. Elke handgemaakte keuken is uniek door mi

ddel van de wijze waarop deze gemaakt wordt. Bij Kernhout koopt u een ‘one of a kind’ handgemaakt product, met een brede keuze uit apparatuur en materialen, die samen met het afleveren van de keuken door Kernhout geïnstalleerd worden. Één adres, één aanspreekpunt .

Wij werken uitsluitend met houtsoorten die een keurmerk hebben, zoals fsc en pefc. Wij van Kernhout staan voor een goed en eerlijk product met een lange levensduur en geven dan ook vijf jaar garantie op de constructie van al onze keukens en meubels.

Ecologische/ duurzame materialen

Alle materialen die in onze keukens worden toegepast zijn over het algemeen natuur- en milieuvriendelijk. Alle onderdelen van onze keukens zijn, na een lang leven, eenvoudig en volledig te recyclen. Wij bouwen uw keuken van en met ecologische materialen, zoals hout, natuursteen, glas en RVS. Ook is de opbouw van onze keukens uniek. Onze kasten worden opgebouwd uit Ecoplex en/of berken multiplex. Ladefronten en deuren worden meestal gemaakt van massief hout, afgewerkt met ecologische oliën en lakken die gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden zijn.

 

 

 

 

Op maat gemaakt, inclusief apparatuur en accessoires

Voor vele mogelijkheden en merken keukenapparatuur kunt u bij ons terecht, zodat uw keuken na plaatsing direct gebruiksklaar is.

 

 

Houten keuken op maat

Doordat wij alle keukens op maat maken in ons eigen atelier, na uitvoerig overleg met u als klant, kunnen wij aan veel wensen voldoen. U geeft aan welke vormgeving het beste bij u en uw woning past: bijvoorbeeld strak, modern, organisch, klassiek of eigentijds. Wij maken een offerte met het ontwerp en een uitgebreide omschrijving. Geen verrassingen achteraf. In dit proces geven wij u uitgebreid advies met een eerlijk verhaal.

.

 

Uw houten keuken laten plaatsen

Onze keukens worden niet alleen door ons gemaakt, maar ook volledig door de meubelmakers gebruiksklaar op locatie geplaatst en aangesloten.

 

Handgemaakte meubels bij Kernhout

Bij Kernhout maken we naast keukens ook nog andere meubels en interieurproducten, waarbij we dezelfde werkwijze toepassen voor een op maat gemaakt en uniek resultaat.

Gesprek aanvragen

Vraag hier vrijblijvend een gesprek aan
Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
De gegevens verstuurd via dit formulier worden via gestuurd naar een van onze medewerkers.
De mail wordt verwijderd zodra de correspondentie eindigt. Er worden geen gegevens gedeeld met derden.